Sweden country homes

När vi säljer hus brukar försäljningen få mer uppmärksamhet än när den lokala mäklaren säljer. Vi når ut till många potentiella köpare över hela landet, inte bara de lokala, bland annat via våra kanaler i sociala medier vilket bäddar för en framgångsrik försäljning. Vårt kontor Hus & gårdar drivs av Camilla Eggenberger som har lång erfarenhet av mäkleri och att sälja hus & gårdar. Se gärna på våra sålda bostäder nedan för olika referenser.

Välkommen att kontakta oss för en diskussion om vad vi kan göra med ert hus, eller er gård, vid en försäljning. Antingen genom att ringa 08-120 45 100 eller genom att maila husgardar@fantasticfrank.se.

Läs mer

Kontakta oss

Sweden country homes

Fantastic Frank Hus & Gårdar fastighetsmäklare Sverige

På vårt stora kontor på Norr Mälarstrand 10 på Kungsholmen sitter vi fysiskt. Här sitter också våra erfarna och kunniga mäklare som tillhör Innerstadskontoret samt teamet som jobbar med nyproduktion, marknadsföring, administrativ personal och ledning. Välkomna in för en diskussion om hur vi kan hjälpa er med er försäljning - vi har öppet mellan 09.00 - 18.00 vardagar. 

Offices