Hästskovägen 6A

Hästskovägen 6A

Lahäll

6 Rum
163 kvm SÅLD
Bilder

Modernt parhus i högt och fritt läge med fantastisk utsikt!

Välkommen till ett modernt parhus uppfört 2010 i ett högt läge med en fantastisk utsikt i attraktiva Lahäll. Detta hem karaktäriseras av öppen planlösning med högt i tak, stora fönsterpartier, stilfulla materialval, fem sovrum, två smakfulla badrum samt bastu. Väl tilltagen terrass i soldränkt och insynsskyddat läge som omges av en vacker variation mellan berghäll och växtlighet. På fastigheten finns även en carport med tillhörande förråd. Här bor man i ett trivsamt område med närhet till bland annat natur, kommunikationer och Djursholms golfklubb.

Första plan bjuder på en välkomnande hall med goda förvaring-och avhängningsmöjligheter i form av platsbyggda garderober med skjutdörrar. I anslutning till hallen når man två generösa sovrum med en vacker utsikt över takåsar. På entréplan finns ytterligare ett rum som kan användas som hobbyrum, sovrum, kontor eller gästrum. För den som önskar ett allrum även på nedre plan kan detta skapas genom att riva väggen som avgränsar mellan hobbyrummet och hallen. Utöver detta finner man två rymliga klädkammare, tvättstuga samt ett smakfullt badrum med dusch och bastu.

Utmärkande med övre plan är den öppna sällskapsdelen mellan kök, matplats och vardagsrum med direkt utgång till den väl tilltagna uteplatsen i sydväst läge. De stora fönsterpartierna som vetter mot trädgården skapar ett enastående ljusinsläpp. Huset bär ett ryggåstak med stora takfönster vilket skapar en generös takhöjd och underbar luftig känsla i sällskapsdelen. Stilfullt kök med bänkskiva i granit, gott om förvaring och köksö med plats för barstolar. På övre plan finner man även två rymliga sovrum med enastående utsikt över takåsar och ett ljust badrum med badkar.

Välskött trädgård med platåer och vacker stentrappa som omges i grönska. Högst upp på husets baksida finner man en väl tilltagen uteplats i soldränkt och insynsskyddat läge med berghäll och växtlighet runtomkring. Till fastigheten tillhör en friggebod för extra förvaring. På framsidan möts man av en stenlagd uppfart med plats för bilar, carport samt förråd.

Fastigheten är belägen i idylliska Lahäll med direkt angränsning till Altorpsskogen som ger utmärkta förutsättningar för aktiviteter såsom promenad, joggingtur, mountain bike och ridning. Här bor man även i närheten till Värtans vatten med båthamn, badplats och strandpromenad samt Djursholms golfklubb. Gångavstånd till Lahäll station och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på endast 16 minuter. I närområdet finns även skolor, matbutik och restauranger.

Kontakta mäklare för visning!

Fakta

  • OBS BOSTADEN ÄR SÅLD
  • Adress Hästskovägen 6A
  • Område Lahäll
  • Antal rum 6 rum
  • Boarea 163 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Signup

Free Valuation