Bryggvägen 7

Bryggvägen 7

Viggbyholm Sjösidan

8 Rum
197 + 10 kvm
Bilder

Familjevilla med havsutsikt på Viggbyholms sjösida.

Välkommen till den perfekta familjevillan belägen på attraktiva Viggbyholms sjösida. Genom åren har man låtit utföra omfattande ombyggnationer och renoveringar i stilfulla materialval. Villan bjuder på genomgående hög standard, stora sociala ytor, ljus och rymd från stora fönsterpartier samt havsutsikt över Värtan. Optimal planlösning för barnfamiljen med tre sovrum på entrévåning, tre sovrum på övre våning och ett badrum på varje plan. Generös altan med platsbyggt spabad, välskött trädgårdstomt med variation av vacker berghäll och plan gräsmatta.

På första plan välkomnas man av en inbjudande entré med goda förvaring- och avhängningsmöjligheter i form av platsbyggda garderober med skjutdörrar. Vidare in möts man av den öppna planlösningen där det väl tilltagna köket och vardagsrummet avgränsas med bardel som ger möjlighet till både sociala sammanhang och matlagning. Nedre plan karaktäriseras av vackert parkettgolv, havsutsikt och stora fönsterpartier. Direkt utgång till den generösa uteplatsen från både kök och vardagsrum. Utöver detta finner vi ett stilfullt badrum med dusch, tvättstuga med groventré samt tre rum att använda som sovrum, gästrum eller kontor.

På övre plan möts man av ett allrum som binder samman övervåningens samtliga rum. Utmärkande med allrummet är det stora takfönstret och de synliga pelarna. Smakfullt och exklusivt badrum med ångbastu och badkar. I anslutning till allrummet finns tre rogivande sovrum varav ett master bedroom med gott om förvaringsutrymmen. Från master bedroom når man ut till balkongen, här kan man njuta av den vackra havsutsikten.

I anslutning till villan finner man en altan i generös storlek med havsutsikt och platsbyggt spabad. Fin trädgårdstomt med plana gräsytor för studsmatta och barnens lek i variation med vacker berghäll. På framsidan möts man av en väl omhändertagen häck som omger villan, carport samt uppfart med plats för flera bilar. Fastigheten är belägen på ljuvliga Viggbyholms sjösida och här bor du alldeles intill Värtan med båthamn, badplats och strandpromenad. I närområdet finns matbutik, restauranger och goda kommunikationer.

Kontakta mäklaren för privat visning!

Fakta

  • Adress Bryggvägen 7
  • Område Viggbyholm Sjösidan
  • Antal rum 8 rum
  • Boarea + Biarea 197 + 10 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning

Signup

Free Valuation