Vintervägen 33

Vintervägen 33

Stocksund

9 Rum 30.000.000 SEK
308 + 35 kvm
Bilder

Villa i modern arkitektonisk design

Exklusiv och påkostad villa i modern arkitektonisk design med tre generösa våningsplan. Detta hem karaktärisera av synnerligen generösa ytor, högt i tak och stora fönsterpartier. Genomgående påkostade materialval i form av genomtänkt ljusdesign, inbyggda högtalare såväl inomhus som utomhus, vattenburen golvvärme, sex hela sovrum, fem badrum och två stora takterrasser i rakt söderläge. Fastigheten är belägen på en av Stocksunds mest attraktiva adresser, välkomna till Vintervägen 33!

Första plan bjuder på en välkomnande hall med platsbyggd klädförvaring i generös storlek. Från hallen öppnar huset upp sig mot den gedigna sällskapsytan, matsalen och luxuösa köket. Den öppna planlösningen omringas av stora vackra fönster med ett skjutdörrparti som leder ut till den väl tilltagna terrassen i söderläge. På första plan finns två sovrum varv ett master bedroom med klädkammare och tillhörande badrum med dubbelkommod samt bubbelbadkar. Den utmärkande trappan i betong och glas räcke leder ned till suterrängvåningen samt övre plan.

Utmärkande med övre plan är den öppna sällskapsytan i allrummet med stora fönsterpartier som ger ett enastående ljusinsläpp. Från allrummet har man direkt utgång till den stora terrassen i söderläge med utsikt över trädgården. Vardagsrummet är utrustat med ett smakfullt pentry. Vidare från hallen finner man tre sovrum med platsbyggda garderober samt två intilliggande badrum inredda med smakfulla materialval. Suterrängvåningen är inredd med ett rymligt kök, sällskapsrum, sovrum, badrum med bastu samt klädvård med fyra tvättmaskiner och tre torktumlare.

Välkommen till villan med modern arkitektonisk design som lämpar sig för familjeliv såväl som representation.

Kontakta mäklaren för privat visning!

Fakta

  • Pris 30.000.000 SEK
  • Adress Vintervägen 33
  • Område Stocksund
  • Antal rum 9 rum
  • Boarea + Biarea 308 + 35 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning

Signup

Free Valuation