Svanholmsvägen 22

Svanholmsvägen 22

Stocksund

7 Rum 23.995.000 SEK
218 + 110 kvm
Bilder

Arkitektritad villa byggd med majestätiska attribut

Representativ arkitektritad villa med majestätiska attribut med utmärkande vacker parkliknande trädgård, gedigen poolanläggning och synnerligen generösa sällskapsytor. Villan uppfördes år 2000 om totala 328 kvadratmeter i tidlösa och påkostade materialval. Detta hem karaktäriseras av många fina detaljer som spröjsade fönster, högt i tak, ståtlig trappa, fiskbensparkett och tre eldstäder. Med eftertraktat läge är denna fastighet belägen endast ett stenkast från havet och idylliska naturområden i hjärtat av Stocksund i Danderyd.

Uppför den majestätiska yttertrappan når man första plan och välkomnas av en inbjudande hall med tak öppet upp i nock, ståtlig välvd trappa som leder till övre plan och goda avhängningsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Här möts man av ett allrum i generös storlek med en pompös eldstad. Rejält stora sovrum/kontor samt ett stort badrum som inger en fantastisk spa-känsla med bubbelbad, dusch, bastu samt ett separat toalettrum. Klädvården som ligger intill badrummet leder till nedre plan med tvättstuga, mat/vinkällare, hobbyrum och dubbelgarage med fjärrmanövrerad garageport.

Utmärkande med övre plan är den rymliga matsalen med taket öppet upp i nock, vacker kakelugn och stora spröjsade fönster i flera väderstreck som skapar en fantastisk atmosfär. Via matsalen når man den intilliggande gedigna salongen genom två rundade dörrvalv, här finns husets tredje eldstad. Vackert kök som är byggt i franskt lantstil med direkt utgång till poolområdet. På övre plan finns husets master bedroom med ensuite och egen klädkammare. Totalt tre balkonger som nås från salongen, matsalen och husets master bedroom med utsikt mot husets framsida och vattnet.

På framsidan av huset välkomnas man av den utmärkande parkliknande och välskötta trädgården med sin mångfald av åretruntgröna växter, fontänanläggning, terrasseringar och stenläggning. På baksidan av huset ligger den gedigna poolanläggningen skyddad mot berget i sydväst läge vilket skapar en härlig oas. Den stora poolen om hela 10 x 5 meter är täckt med ett skjutbart pooltak för den som önskar förlänga badsäsongen.

Välkomna till ett magnifik boende som lämpar sig såväl för representation som för familjeliv på en högt belägen adress i Stocksund.

Kontakta mäklaren för privat visning!

Fakta

  • Pris 23.995.000 SEK
  • Adress Svanholmsvägen 22
  • Område Stocksund
  • Antal rum 7 rum
  • Boarea + Biarea 218 + 110 KVM
Se fullständig beskrivning > < Stäng fullständig beskrivning

Signup

Free Valuation