Rubigo - 50 exklusiva lägenheter med privat terrass. Hösten 2017.

Rubigo - The Brick teaser Fantastic Frank
Type
English

Rubigo - 50 exklusiva lägenheter med privat terrass. Hösten 2017.

Rubigo is the most exclusive new development in the new urban area The Brick in Stockholm. Coming fall 2017.

Rubigo är den mest exklusiva fastigheten i det nya området The Brick. Lägenheterna är välplanerade med sober färgsättning och påkostade materialval. Lägenheterna finns från 1 rok upp till 4 rok och alla har privat terrass.

Arkitekturen är signerad White Arkitekter och interiören är framtagen av design- och arkitektbyrån Koncept Stockholm. Lägenheterna har terrass i väst och är vända mot Telefonplan och den fina parken med kvällssol. Åt andra hållet har lägenheterna milsvid utsikt.

The Brick - Co-Created Living på Kulturhistorisk mark. I den klassiska industrimiljön vid Telefonplan växer ett nytt mångfacetterat område fram i en av Stockholms mest kreativa stadsdelar. ALM Equity omvandlar Ericssons gamla kontors- och industriområde till 1 000 nya bostäder med smarta planlösningar i varierande storlekar. Här skapas ett levande område som tar tillvara nya influenser och den kreativitet som finns hos de som ska bo i The Brick.

Intresserad? Anmäl ditt intresse på en gång. Mer information om Rubigo, bostäderna och försäljningsprocessen kommer efter sommaren. Säljstart är planerad hösten 2017.

www.thebrick.se

Tags
New developmentUrban developmentRubigoThe Brick
Share