PRESSMEDDELANDE: Nytt mäklarkontor i Skåne

skåne mäklare fantastic frank nytt mäklarkontor
Type
English

PRESSMEDDELANDE: Nytt mäklarkontor i Skåne

PRESSMEDDELANDE

Som första kontor utanför Stockholm öppnar nu Lisa Paulsson och Henrik Bergqvist upp Fantastic Frank i Skåne

 

Till en början med fokus på bostäder och fastigheter i östra Skåne och i förlängningen hela Skåne. Österlen är ett av Sveriges mest välkända och starka varumärken när det kommer till geografiska områden. Hanökusten tillhör bland det vackraste och mest spektakulära Sverige har att erbjuda. Samtidigt är regionen på en enorm tillväxtresa, det växer fram nya arkitektoniskt vackra byggnader och områden på flera ställen. Både Henrik och Lisa brinner för att vara kunna påverka den utveckling som sker i området just nu.

Yngsjö Havsbad är en av de första försäljningarna som läggs ut, och senare i vår ska vi sälja ett nytt bostadsområde med ca 300 bostäder i Åhus, vid Kristianstads golfklubb. Vi har inlett samarbete med några av de mest spännande namnen i Skåne, fotografen Mike Karlsson Lundgren och inredningsstylist Martin Nygren är två av dem. I området finns många välkända designers och inför lanseringen samarbetar vi med bland annat fantastiska Blå Station och Ateljé Lyktan.
 
”Fantastic Franks verksamhet sträcker sig över flera orter i Europa något som gynnar vårt Skånekontor då regionens attraktionskraft ökar för varje år, i Sverige och internationellt” säger Henrik Bergqvist.

Kontakta Skånekontoret på skane@fantasticfrank.se

Objekt till salu: www.fantasticfrank.se/skane/osterlen-kristianstad

Tags
skåne
Share