New webshop for unique articles

pressmed blogbild
Type
English

New webshop for unique articles

This is a press release for the Stockholm office. The Berlin office will have to wait until later this year...

 

Ny webbshop för unika exemplar

Fantastic Frank var mäklarfirman som gjorde om bostadsannonserna till inredningsreportage. Plötsligt var ordet Hemnetknarkare ett begrepp. Nu öppnar mäklarfirman dörren till sin skattkammare och börjar sälja inredning.

..tvärtom andra butiker på nätet kommer vi bara lyfta upp de numrerade exemplaren och design bortom de stora möbelbutikerna. Det kommer bli riktigt spännande att besöka vår shop.” säger Sofie Ganeva Stylist Manager på Fantastic Frank som engagerat det svenska tech-bolaget Tipser för shoppen.

Först ut är Absolut Art, ett dotterbolag till Absolut, sprunget ur varumärkets samarbeten med konstvärldens främsta. Absolut Art är inget marknadsinitiativ från Absolut utan består av ett tight startup-team som drivs av passionen att göra bra konst tillgänglig för alla. Man jobbar med några av konstvärldens mest framstående och lovande artister som skapar verk i signerade och limiterade upplagor.

Sofie fortsätter: ”Den inredning vi använder i våra stylingar kommer man nu att kunna köpa. Du kommer att hitta ny design som du inte hittar på andra ställen, och som bara existerar i begränsade upplagor. Det finns så mycket fin inredning och spännande design från Skandinavien och hela Europa som vi nu kan sätta strålkastarljuset på. Vi räknar med att det tar ett halvår att bli helt klara - men då kommer vi att vara en digital inredningsgalleria för den tidiga designen innan den blir en trend.”

 

Gå direkt till shoppen: www.FantasticFrank.se/Shop

 

"..tvärtom andra butiker på nätet kommer vi bara lyfta upp de numrerade exemplaren och design bortom de stora möbelbutikerna. Butiken kommer växa med en ny partner varannan vecka." Kontaktperson för Fantastic Franks webbshop Sofie Ganeva

 

pressmeddelande webbshop

Tags
absolut art webbshop
Share