Fastighetsmäklare till Skåne

Fastighetsmäklare till Skåne fantastic frank
Type
English

Fastighetsmäklare till Skåne

Fantastic Frank är framtidens mäkleri och nu vill vi bli fler, många fler. Närmaste året öppnar vi nya kontor i Sverige och utomlands. Företaget grundades 2010 för att möta de ökade kraven på kvalitet och originalitet. 

 

FÖLJ MED OSS PÅ EN SPÄNNANDE RESA

Vi är fastighetsmäklare i modern tappning. Vårt sätt att arbeta ger högre slutpris och höga arvoden. Vi betraktar varje bostad som ett eget varumärke, analyserar dess egenskaper och presenterar dem för att attrahera rätt målgrupp och den slutliga köparen. Vår modell bygger på samarbete mellan mäklare, inredare och fotograf och en effektiv marknadsföring. Bli en del av Fantastic Frank Skånes vinnande team!

EN FANTASTISK ARBETSPLATS

Definitionen av en fantastisk arbetsplats är för oss en arbetsplats där man utvecklas, överträffar sina mål och framför allt har roligt. Allt vi gör genomsyras av kvalitet och omsorg om detaljer. Därför anställs bara de allra bästa hos Fantastic Frank, är det du som är nästa tillgång?

Vi är ett internationellt fastighetsmäkleri som ger oss många fördelar som fler kunder och möjligheter att ständigt utvecklas. Vår unika och ledande marknadsföring gör att blivande kunder hör av sig till oss och undrar över vår framgångsrika försäljningsmodell. Det gör att du som mäklare framför allt kan koncentrera dig på att ta hand om, och vårda, dina nya och gamla kunder och ta del av ett stort inflöde av intag.

DU ÄR

Vi söker erfarna mäklare eller unga hungriga mäklare som är redo för nästa kliv i karriären. För att trivas på Fantastic Frank ser vi även att du värderar ett öppet klimat där du ges stort utrymme att arbeta fritt men med hög arbetsmoral. Att vara en del av Fantastic Frank innebär att du får jobba på ett mäkleri som verkligen har en marknadsföring i världsklass. Du kan fokusera på att sälja fastigheter och dra in nya affärer medan teamet på Fantastic Frank tar hand om marknadsföringen och ser till att dina kunder får de bästa fotograferna och stylisterna i branschen.  

Kontakta Lisa Paulsson på +46708978728 om ni vill veta mer om vilka möjligheter vi erbjuder. Det går också bra att maila på lisa@fantasticfrank.se


 

Tags
Fantastic Frank Skåne Fastighetsmäkleri
Share